top of page
Albus Alkomätare Webb 1.0.001.png

Albus
alkomätare

Albus_product_approval_icons.001-removebg-preview.png

Fungerar med både Apple & Android

Albus prisbelönta alkoholmätare är skapad för professionellt bruk, håller hög precision och kopplas enkelt upp mot en smartphone. Mätarens avancerade sensorteknologi är densamma som är betrodd inom polis och sjukvård internationellt.

Mätare & Mobill.png

Enkel koppling med bluetooth

Vi strävar alltid efter användarvänlighet, inte minst när det kommer till vår hårdvara. Albus mätare har endast en knapp som startar och stänger av mätaren. Så fort mätaren är påslagen kopplar den automatiskt upp mot Albus app på bara ett par sekunder. Mätaren saknar display för att du som administratör lätt ska kunna välja om resultaten ska visas i appen eller inte. 

Fickformat

Avancerad teknologi i fickformat. Mätaren är designad för att den smidigt ska gå att bära med sig, varje dag. 

Höjd:      69.9 mm
Bredd:   44.5 mm
Djup:      16.9 mm

Lång batteritid

Vid frekvent användning räcker det oftast med att ladda mätaren en gång per vecka. Alkomätarens batteri kontrolleras enkelt via Albus-appen.

Uppladdningen går fort genom ett vanligt vägguttag med hjälp av medföljande mikro-USB-sladd.

Kalibrering ingår

Vid 3 utandningstester per dag behöver mätaren kalibreras var omkring var 6:e månad. När det är dags för kalibrering säger Albus-appen till. Kontakta oss då och skicka tillbaka den gamla mätaren så sänder vi direkt ut en nykalibrerad ersättare. Helt kostnadsfritt.

Ingår i
Albus HR & Pro

När du beställer Albus HR eller Albus Pro ingår alkomätaren tillsammans med fodral, laddsladd och munstycken. Vid behov erbjuder vi även konsignationslager vilket innebär att du kan ha ett eget lager av mätare kostnadsfritt. Självklart ingår även kalibrering och frakt. 

Läs mer om våra produkter som är särskilt anpassade för arbetsgivare och HR respektive professionella vårdgivare.

För arbetsgivare & HR

För behandlare

pexels-pnw-production-9218630.jpg
bottom of page